Tina Nordström

Sveriges första
kvinnliga kockstjärna

 

Det blev hon 2001, efter att ha varit i final i Årets Kock  och vunnit silver i kock-OS, då hon i tv-rutan charmade hela svenska folket med sina läckra recept och sin befriande  matattityd. Passionen för mat har alltid funnits där och från föräldrarnas restaurang i Ramlösa i Skåne var steget inte långt till arbeten på krogar runt om i Sverige och utomlands. Sedan hon blev ”upptäckt” har det blivit många säsonger matprogram, bland andra som programledare för Tina på besök och som en av jurymedlemmarna i Sveriges yngsta mästerkock i TV4. Tina är författare till flera kokböcker och bejublad vinnare av Let’s dance 2008.

Global Organic Textile Standard (GOTS) är en världsledande standard för miljömärkning av textiler.
GOTS kriterier för textil miljömärkning ställer krav som säkerställer ekologisk och social status från
skörd av fiber genom alla produktionssteg med full spårbarhet fram till färdig produkt.
En trovärdig försäkran till dig som konsument.

GÅVOKORT

 

– SÅ FUNKAR DET.

Gåvokort har ökat i popularitet med åren som julklapp eller sommarpresent att ge till personal eller kunder. Det är enkelt att förstå, när mottagaren själv får välja sin gåva blir den garanterat uppskattad. I år lanserar vi gåvokort med värde som varar – svensktillverkade kvalitetstexti-lier från vår folkkära kockstjärna Tina Nordströms första kollektion. Välj mellan olika gåvor i varierande värden. Det finns en gåva för varje tillfälle och varje mottagare! Perfekt att ge bort löpande över året och inte bara till sommar eller jul.

 

SNYGGT FÖRPACKAD VALFRIHET.

Mottagaren får en presentförpackning med en utvald plusgåva: Tinas handduk med mönstret pepparkvarn. Dessutom medföljer en specialutgåva av den helt nya kokboken ”Tinas klassiker”, framtagen särskilt för detta tillfälle. I presentförpackningen ligger ett gåvokort, där mottagaren själv väljer sin gåva ur sortimentet Tina Nordström by Ekelund. Gåvan levereras med post till angiven adress på utsatt datum.

Klicka på gåvokorten för mer information